Om Klub

home-image

Copenhagen Cricket Club blev etableret i 2011 som godkendt folkeoplysende forening i Københavns Kommune, foreningen har allerede mere end 200 aktive medlemmer plus en række faste tilhængere, sponsorer og samarbejdspartnere. Vi har ungdoms-, drenge-, junior-, senior-, oldboys- og pigehold.

 

Medlemmerne repræsenterer 14 forskellige nationaliteter.(Afghanistan, Australian, Danmark, England, Holland, Indien, Jamaica, Nepal, Pakistan, Romanien, Somalia, Srilanka, Syrien og Turkiet).

 

CCC har pr. 1.1.2015 hele otte hold i DCFs turneringer, det er to lilleputhold, et pigehold, et drengehold, et juniorhold og tre hold i seniorturneringerne. Klubbens ene drengehold hører til blandt de bedste i landet.

 

INTEGRATIONSPROFIL

CCC har fra etableringen af klubben bestræbt sig på at følge en integrationspolitik der bygger på socialt ansvar og serviceydelser. I CCC er alle lige, og alle er lige velkomne – uanset nationalitet, religion eller kultur. Og alle skal føle sig velkommen. Det er ledelsens opfattelse, at en af hemmelighederne bag klubbens store succes er, at mange føler, at deres cricketclub er mere end en sportsklub, men også en klub, der yder hjælp og støtte på en lang række sociale, udviklings- og uddannelsesområder. I den forbindelse har klubben et tæt samarbejde med de sociale myndigheder.

Read more